Oxit AB är en SEO-byrå med säte i Mariestad, som även har kontor i Kalmar och representant i Stockholm.

Företaget startades 2016 och har nu etablerat sig som SEO-leverantör till både mindre och större företag.

Oxit AB levererar mer än SEO. Det handlar även om Google Ads och webbutveckling. De hjälper företag med både hemsida och webshop.

På Oxits hemsida beskriver de företaget Oxit AB och sina tjänster med att hjälper företag med webbutveckling och digital marknadsföring.

Grundare av företaget är Håkan Zander, som tidigare hette Håkan Persson, som arbetat med webbutveckling sedan 1996 och sökmotoroptimering sedan 2008, både som konsult/frilansare och Inhouse som anställd. Det finns flera intervjuer om Håkan och sökmotoroptimering.

Drivande i Oxit AB är även Daniel Johannisson som arbetat med försäljning och i ledande position i flera SEO-företag, innan han började arbeta på Oxit 2019.

Läs mer om Oxit AB

Mer beskrivning av Oxit AB

Oxit AB har som mål att leverera digital marknadsföring som ger bra resultat, både till mindre och större företag inom vitt skilda branscher.

Oxit AB är specialiserade på sökmotoroptimering, men arbetar även med annonsering via Googla Ads och shopping och displayannonsering via Googles annonsnätverk. Oxit är Google Partner med minst en certifierad sökkonsult anställd.

Oxit AB har sex anställda, varav fyra arbetar på huvudkontoret i Mariestad.

Nypublicerad om Oxit AB

För närvarande hittar vi inget som publicerats nyligen som rör Oxit AB