seobranschen.se & 2012

Då var det dags för att ta sig an det nya året, och det med spänning. Det har varit lite tystare från min sida under hösten och det är främst pga. av arbete som måste utföras. När man har timmar att producera och kunder att leverera till så blir skrivandet mindre prioriterat. Att vara oense med Searchminds har dessutom tagit en del av tiden och engagemang.

 

Hur som haver så har det varit spännande och dels roligt att mest observera om vad som händer på marknaden. Dels företag som kommer till ytan, däribland Optim Technology som har lyckats sätta prägeln genom synlighet på branschens mest omtalade sökfras (mer om dom vid senare tillfälle). Dessutom har det varit en tävling inom SEO 2011 som inte riktigt har fått den uppmärksamhet som den borde ha fått. Något har tydligen hänt då en blev diskvalificerad från tävlingen, vilket vi får återkomma till.

 

Framgent
Kommer seobranschen.se ånyo ta upp diverse frågetecken kring utövande av sökmotoroptimering, därtill recensioner och reportage. Så håll till godo, det kommer skjutas ut artiklar på seobranschen.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *