TopDog

TopDog
TopDog sökmotoroptimering grundades och drivs av entreprenören Christian Rudolf, som tidigare kommer från ett uppdrag som Head of SEO på spelbolaget Betsson. Med lång erfarenhet av sökmotoroptimering i mycket krävande segment erbjuder TopDog SEO för större företag som ser sökmotoroptimering som en lika viktig som naturlig del av sin digitala marknadsföring.

TopDog och Christian arbetar med Stockholm som bas och har kunder i Norden och Europa.
Grundaren Christian Rudolf är entreprenören som inte är rädd för att ta sig an de riktigt svåra uppgifterna. Som tidigare chef för SEO på Betsson lyckades Christian ranka upp företaget från en helt obetydlig placeringar till att idag vara spelsajten som rankar etta på de mest konkurrensutsatta orden i världen. Efter utmaningen med Betsson har dessa svåra ämnen blivit inspirerande för honom, vilket föranledde Christian att lämnade Betsson för att grunda ett helt nytt företag, TopDog. Vars huvudsakliga syfte är att hjälpa större företag att dominera i Google.

Christian är även känd och populär föreläsare och är en av domarna i European search awards 2014 som delar ut 22 priser i kategorier till de bästa i Europa inom sökmotoroptimering och sökmarknadsföring.