Brandson AB

Brandson AB kallar sig en modern mediabyrå som har specialiserat sig på sökmarknadsföring och kampanjorienterad marknadsföring för Google Adwords.

Brandson har med sitt systerföretag The Farm drygt 20 medarbetare med kontor i Stockholm och Lidköping. De har brett spektra av kunder och lång erfarenhet av digital marknadsföring fokuserat i sökmedier med erfarenhet från traditionella telefonkataloger.

2010 redovisade Brandson en omsättning om 1 073 tkr, med en vinst på 55 tkr på 2 anställda. (källa Allabolag.se)

Renommèsnyltning

Iögonfallande är kampanjsajten www.googleannonsering.se som är någon slags blogg, varvid de agerar på renommèsnyltning av google:s varumärke som är en del av domännamnet för deras kampanjsajt.

Vi ställer oss kritisk till företag som använder sig utav dessa metoder för att försöka påvisa någon sorts samarbete, kopplingar av dylika slag med 3:e part. Brandson har i samband med vår apropå rensat upp i sitt nätverk och därmed släckt sajten googleannonsering.se. Brandson har med andra ord ställt in sig i ledet.

 

Ekonomifakta: Brandson AB

Bokslut & Nyckeltal
2013-12
2012-12
Antal Anställda64
Omsättning (TKR)85204654
Res. e. finansnetto (TKR)1528248
Årets resultat (TKR)85194
Summa tillgångar (TKR)37481832
Källa: Allabolag

 

Artiklar om Brandson AB

Renommèsnyltning i SEO-branschen

Varningens ord är på sin plats mot företag som använder sig utav rennomésnyltning, i det här fallet namnet "Google" på ...
Read More