Be Better Online AB

Be Better Online har ett flertal olika verksamhetsområden, dels jobbar de med sökmotoroptimering, Google Adwoords och webbanalys. Dessutom har Be Better Online en nisch inom rykteshantering vilket innebär att du ser till att en sökning på ditt företagsnamn ger en representativ bild av dig eller ditt företag.

När det kommer till sökmotoroptimering påvisas vikten av ett bra arbete On-Page och externa länkar. Be Better Online inriktning på extern länkstrategi handlar om organiska länkar du äger istället för att ingå i ett sajtnätverk. Be Better Online skapar även hemsidor, analysverktyg, bloggplattformar o dyl. Har du erfarenhet av Be Better Online så skriv en kommentar nedan.

Som senast blev Be Better Online nominerade till GI Gasell företag 2013 vilket är en stor ära för alla företag. Organisk tillväxt, lönsam affärsmodell och framförallt redovisa vinst i bolaget är en av grundreglerna för nominering. SEO-branschen är en tandad bransch där många företag kämpar för lönsamhet. SEO-bolag som går så långt som att bli nominerade till GI Gasell sticker verkligen ut hakan.

 

Ekonmifakta: Be Better Online Sweden AB

Bokslut & Nyckeltal
2013-12
2012-12
Antal Anställda1613
Omsättning (TKR)140318891
Res. e. finansnetto (TKR)212152
Årets resultat (TKR)4994
Summa tillgångar (TKR)30681913
Källa: Allabolag