Searchminds, nu Searchminds Group AB

Searchminds

Searchminds, ett relativt nytt företag i SEO-branschen. Till en början så är företaget grundat av Marcus Everflod som tidigare har gjort karriär på MediaAnalys som för ett par år sedan blev uppköpt av Getupdated, som efter en tid köptes tillbaka. Marcus köptes ut, och blev sedan VD i Searchminds som bland annat levererar sökmotoroptimering. Idag är Searchminds företaget Searchminds Group AB med Daniel Johannisson som VD.

Searchminds har genomgått en rad förändringar och skiljer sig ganska mycket från det Searchminds som startades för ett par år sedan. Idag är det ursprungliga bolaget ombildat och namnet är numera Searchminds Group AB. Företaget har tagit in ny kompetens och har även samarbete med externa SEO-konsulter för att kunna säkerställa kvalitet för leveranser. En ny policy på företaget är att jobba med kortare bindningstider och att så långt det är möjligt se till att kunderna blir nöjda. För att detta ska kunna uppnås är det viktigt att kunderna får rätt information vid uppstart och detta är bara möjligt om säljarna kan sökmotoroptimering. Searchminds har erkänt duktiga säljare och tack vare den mognadsprocess företaget genomgått så kommer företaget med all säkerhet kunna konkurrera om att kunna titulera sig ett av Sveriges bättre SEO-företag.

Om sökmotoroptimering uttrycker Searchminds följande:

Ni vill få er webbplats att synas för så många människor som möjligt, och Searchminds specialister bistår er mer än gärna med detta. Våra tjänster för sökmotoroptimering ger långvariga resultat. Vi hjälper er att uppnå bättre ranking, ökad trafik och ökad försäljning på lång sikt.

Nischade med rykteshantering som specialitet

Searchminds jobbar med SEO (sökmotoroptimering), oftast med syfte att hjälpa företag nå ut till marknaden genom bättre organisk synlighet. Searchminds arbetar också med rykteshantering och det som ibland kallas lite slarvigt för Googlestädning. Allt fler googlar företag och personer innan samarbete och affärer inleds och ibland kan företag och privatpersoner råka ut för att sökresultatet blir mindre representativt. Då kan Searchminds hjälpa till med att återfå ett mer gynnsamt sökresultat.

Här finns Searchminds på Twitter och du kan även hitta Searchminds på alla bolag, samt Searchminds på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *