#Blogg100 – Seobranschen.se har anmält sig

Sedvanlig dag läser jag runt i bloggträsket och äntrar branschkollegan Nikke Lindqvist blogg om Blogg100. Jo, det hela handlar som de flesta säkert redan vet att publicera en bloggpost om dagen i 100 dagar.

Det här blir verkligen en utmaning för mitt i allt detta så ska jag utöver allt arbete, ta hand om mina två små barn och stötta min blivande fru, jo blivande fru. Ska gifta mig i Maj den 18:e mitt i allt detta bloggande. Jag är ju skyldig många läsare en hel del, speciellt när jag har sagt att jag ska ta mig ann seobranschen.se ånoy med nyheter, åsikter, granskningar osv. För problemen har inte lyst med sin frånvaro. Varje vecka är det en stackare till företagare som har blivit blåst och köpt en produkt som i sin helhet inte har innehållet vad de trodde från början.

 

Läs mer om #Blogg100 hos Fredrik Wass som är initiativtagare:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *